Tili- ja Kiinteistötoimisto Korhonen Oy
Kodin onni on osaamisesta kiinni - Korhonen Oy Oma koti kullan kallis - Korhonen Oy Asuntoasiaa? Me palvelemme - Korhonen Oy

Kiinteistönvälitys

Olemme täyden palvelun yksityinen ja riippumaton Suomen Kiinteistönvälittäjäliitto r.y:n -jäsenyritys. Suomen kiinteistönvälittäjäliitto ja liiton jäsenten muodostama asuntoverkko-ryhmä on Suomen suurin kiinteistönvälittäjäryhmä. Olemme paikkakunnan kokeneimpia kiinteistövälitysliikkeitä ja olemme siten saavuttaneet ammattitaidollamme asiakkaittemme vankan luottamuksen.

Kauttamme hoituvat tehokkaasti ja asiantuntevasti niin asuntojen kuin kiinteistöjen arvioiminen, myyminen ja ostaminen, asuntojen vuokraaminen ja yritysten myyminen. Palveluksessamme on viisi laillistetun kiinteistönvälittäjätutkinnon (LKV) suorittanutta kiinteistönvälittäjää. Kiinteistönvälityksessämme korostuu tehokkuus, luotettavuus, laadukkuus ja nykyaikaisuus.

Laadukkaan ja tehokkaan palvelun takaa Suomen laatupalkinnon mukainen laatujärjestelmämme. Koulutamme henkilökuntaa jatkuvasti ja käytössämme on ajanmukaiset työvälineet kiinteistövälityspalveluiden tuottamiseen. Meillä on laaja juridinen ja tekninen tietämys kiinteistönvälityksestä ja kiinteistöistä.

Suomen Kiinteistönvälittäjäinliitto ry:n jäsenyrityksenä teemme jatkuvaa yhteistyötä sekä valtakunnallisten että paikallisten verkostojen kanssa. Meidät tunnetaan ja kauttamme myyntikohteet saavat näkyvyyttä.

Välitämme omakotitaloja, rivi- ja kerrostalohuoneistoja, vapaa-ajan kiinteistöjä, tontteja , maatiloja, metsätiloja ja liikehuoneistoja, -kiinteistöjä sekä yrityksiä. Vuokraamme eri tyyppisiä huoneistoja ja kiinteistöjä sekä suoritamme kiinteistö- ja huoneistoarviointeja. Kauttamme saat tehokkaan myyntiorganisaation ja asiantuntevat palvelut käyttöösi.

Asuntojesi myyntiin saat näkyvyyttä kotisivujemme lisäksi mm. www.etuovi.com :n välityksellä joissa kaikki välittämämme myyntikohteet ovat esillä.

Me tunnemme asuntomarkkinoiden kehityksen ja olemme aidosti kiinnostuneita asuntokauppasi onnistumisesta. Ota yhteyttä niin kerromme lisää!  

>> Tilaa arvio!

UPM Bonvesta kohteet:
Korhonen Oy Tili- ja kiinteistötoimisto myy UPM-kymmene Oyj:n omistamia metsäkiinteistöjä ja vapaa-ajan tontteja UPM Bonvestan tuotemerkillä.
www.bonvesta.fi


Välityspalkkiomme on 3,53% sis.alv:n (kesämökit 4,04%) velattomasta kauppahinnasta, vähimmäispalkkio on alkaen 2440 €/yksiöt.


        


 

UPM Bonvesta tontit ja metsätilat
Korhonen Oy Tili- ja kiinteistötoimisto myy UPM-kymmene Oyj:n omistamia metsäkiinteistöjä ja vapaa-ajan tontteja UPM Bonvestan tuotemerkillä.
www.bonvesta.fi

Meihin luotetaan - luota sinäkin!

 

Päivi Rantanen
Kiinteistönvälittäjä
LKV
044 5639 671
08 6320 625
paivi.rantanen@tkt-korhonen.fi


Marja Loikkanen
Kiinteistönvälittäjä
LKV
044 5639 635
08 6320 645
marja.loikkanen@tkt-korhonen.fi

Tuija Ovaska
Kiinteistönvälittäjä
LKV
044 5639 651
08 6320 644
tuija.ovaska@tkt-korhonen.fi

Kari Korhonen
Toimitusjohtaja
KTM, LKV, KLT, ITS
044 5639 633
08 6320 623
kari.korhonen@tkt-korhonen.fi

Metsäasiat

Timo Mikkola
Metsätalousinsinööri
044 2041 146
mikkolatimo.k@gmail.com