Korhonen Oy

 
 

Rivitalo, Kajaani, Variskangas

Haukantie 5 H, 87400 Kajaani

76.0 m2 | 88 000 € | 3h+k+sauna

Korhonen Oy Tili- ja kiinteistötoimisto
08 - 632 060, korhonen.oy@tkt-korhonen.fi

Pohjaratkaisultaan hyvän mallinen koti viihtyisällä asuinalueella. Tilava keittiö, jonka kaapistoja on uusittu, noin vuoden ikäiset jääkaappi ja pakastinkaappi ja mukavasti kaappitilaa. Pesuhuonetilat on laatoitettu, oma sauna. Huoneiston lattiat ovat koivulautaparkettia. Tässä asunnossa on hyvät säilytystilat. Huoneisto vapautuu nopeastikin uudelle omistajalle. Taloyhtiössä on pyykkitupa, kuivaushuone ja lämpimät huoneistokohtaiset häkkivarastot. Sovi esittely kanssamme.

Ladataan karttaa...

Huoneisto

Tyyppi Rivitalo
Sijainti Haukantie 5 H, 87400, Kajaani
Tilat 3h+k+sauna
Asuin- / kokonaispinta-ala 76.0 m2 / 76.0 m2
Kerros/Kerroksia 1/2
Ikkunoiden suunta Piha-alueet
Keittiö/varusteet Jääkaappi v.2017, pakastinkaappi v.2017, liesi, liesituuletin, astianpesukone (kapeamalli), kaapistot uusittu (Aution mallistoa)
Kph/wc/varusteet Pesuhuone laatoitettu, suihku, pesukoneliitäntä, wc-istuin, peilikaappi, lavuaari
Säilytystilat Komerot, vaatehuone, ulkovarasto, häkkivarasto
Pintamateriaalit Lattiat koivulautaparkettia, seinät tapetti/maalipintaiset
Sauna Oma sauna, sähkökiuas
Vapautuu Vapautuminen sopimuksen mukaan
Energialuokka Energialuokka: D. Laadittu 30.5.2013
Energiatodistus On

Yhtiö

Nimi Asunto Oy Tuulihaukka
Rakennusvuosi 1980
Kattotyyppi/kate harja/pelti
Asuinhuoneistot 30
Rakennusaine betoni
Lämmitys kaukolämpö
Autopaikat autopaikkoja 30
Yhtiön yhteiset tilat pesutupa, mankeli, ulkoiluvälinevarasto
Taloyhtiössä sauna Ei
Suoritetut korjaukset kaukolämmönsiirtimen uusiminen ja verkoston tasapainoitus -00. talopesulan kone -01, iv-kanavien puhdistus ja säätö taloissa A, B, E ja F -02, ulko- ja terassin oven vaihto, lukituksen uusiminen 05, lumiesteet -06, yhtiökokouksessa 12/2007 käyttövesiputkiston suunnitelmat käsitelty ja yhtiökokous päätti siirtää remonttia vuosilla eteenpäin.Pesukone, kattojen huoltomaalaus, säätömoottorien vaihto -11, ikkunoiden vaihto, huoltorakennuksen huopakaton vaihto, räystäskourut taloihin A,C ja G -12, iv-pudistus ja säätö -13, vesirännit taloihin B, D, E,F ja H, talojen päätykolmioiden ja pyöräkatosten maalaus -14, auton lämmitystolppien uusinta, vesienohjaus B- ja C-talojen päädyissä -16, F-talon vesienohjaus, pihan puoli, F22 ja F23 kosteusvauriokorjaukset -17
Suunnit. korjaukset Hallituksen selvitys taloyhtiön viiden vuoden korjaustarpeista: vesikaton kuntotarkastus-2018, 2018-2022 vesirännien puhdistus, elementtisaumojen kuntotarkastus, elementtipintojen tarkastus, kuivaushuoneen puhaltimien puhdistus/huolto. 2018 pelastusteiden sepelöinti, leikkivälineiden huolto, sokkeleiden betoniraudoituksen paikkaus, pihaliittymän ramppi, pysäköintialueen sorastus. 2019: käyttövesiputkien suunnitelmien päivitys, uusiminen 2022.
Tontin pinta-ala n. 8084.00 m2
Isännöitsijä/puh. Kukka Koiso-Kanttila Korhonen Oy Tili- ja kiinteistötoimisto
Vuokranantaja Kajaanin kaupunki
Vuokra-aika (asti) 31.12.2028
Kiinteistönhoito talkoot, lumityöt tilataan tarvittaessa kiinteistönhoitoyhtiöstä
Omistus Vuokratontti
Vuokra 3.355,86 EUR/v
Antenni Kaapeli-tv
Lisätietoja Autopaikkojen sähkö on laskutettu osakkeenomistajilta kerran vuodessa tasajakoperiaatteella. Jälkikäteen rakennetut varastokopit huoneistojen edessä ovat osakkeenomistajien kunnossapitovastuulla. Taloyhtiössä peritään yhtä vesimaksua per huoneisto myös siinä tapauksessa, jos huoneisto on tyhjillään. Yhtiöjärjestyksen 6 §: Osakkeenomistaja on velvollinen pitämään omalla kustannuksellaan myös kunnossa hallitsemansa tonttialueen ja hänellä on oikeus yhtiökokouksen hyväksymän puutarhasuuunnitelman mukaisesti varustaa yhtiöjärjestyksen vahvistamisasiakirjoihin liitetyn kartan osoittaman alueen istutuksilla. Osakkeenomistaja vastaa hallitsemansa alueen ja yhtiön hallintaan jäävän alueen välille tehtävästä tai istutettavasta aidasta sekä sen jatkuvasta kunnossapidosta ja hoidosta. Osakkeenomistajien hallitsemien alueiden välisten aitojen vastaavista velvoituksista vastaavat osakkaat puoliksi. Lisätietona, että taloyhtiö kustantaa kuitenkin väliaitojen maalin. Osakkeenomistajan omissa muutostöissä osakkeenomistajan velvollisuuksiin kuuluu varmistaa isännöitsijältä onko asbestikartoitus tehty muutostyön kohteeseen ja jos ei ole, niin varmistaa asbestikartoituksella, ettei purettavissa rakenteissa ole asbestia. Osakkeenomistajan tehtävä on myös huolehtia, että purkutyötä tekemään valitaan asbestipurkutyöhön oikeutettu ja rekisteröity työntekijä.

Asuinaluetietoja

Kaavoitustilanne Asemakaava
Palvelut Keskustan palvelut n. 2,5-3,0 km, Koulut: 0,5-3,0 km
Liikenneyhteydet Bussiyhteys

Asumiskustannukset

Hoitovastike 199.12 €
Kokonaisvastike 199.12 €
Vesimaksu 21.00 €
Vesimaksun tarkennus 21.00 EUR/kk. Asukasluvun mukaan.
Muut maksut Varainsiirtovero 2 %, kaapelitvmaksu 7,40 eur/kk/asunto

Hintatiedot

Velaton hinta 88 000 €
Myyntihinta 88 000 €