Korhonen Oy

 
 

omakotitalotontti, Kajaani, Kättö

Kominnotkontie ja Notkelmanpolku , 87250 Kajaani

1008 m2 | 18 000 € | 15 okt-tonttia / erotettavaa määräalaa


Kari Korhonen
044 563 9633, kari.korhonen@tkt-korhonen.fi

Tarjolla omakotitalon rakentajille reilunkokoisia tontteja hyvällä sijainnilla viihtyisällä Kätön pientaloalueelta. Alueella on valmiina tiet ja kunnallistekniikka (vesi- ja viemärihuolto sekä kaapelointi eli sähkönsyöttö- ja tietoliikennekaapelit). Tässä on erinomainen mahdollisuus rakentaa toiveidesi mukainen omakotitalo uudelle asuinalueelle, valmiiden palveluiden ja hyvien ulkoilumahdollisuuksien lähelle omalle tontille. Lyhyen kävelymatkan päässä on mm. Kätönlahden koulu, päiväkodit sekä kaksi ruokakauppaa. Keskustaan Kauppatorille on pyöräillen vain n. 2,5 km, myös bussipysäkki sijaitsee Kominnotkontien risteyksessä. Tontit sijaitsevat luonnonläheisellä ja rauhallisella pientaloalueella lapsiperheiden suosimassa Kätössä, jossa osa tonteista rajoittuu viheralueeseen. Notkelmanpolku ovat Kominnotkonpuistoon päättyvä rauhallinen katu, johon on jo rakennettu uutta asutusta. Kominnotkontien koillispuolella sijaitsevat tontit rajoittuvat Kätönpuiston lähivirkistysalueeksi kaavoitettuun alueeseen. Kaikille tonteille on saatavilla valokuituliittymä ja kaapeli-tv. Pientalotontit myydään määräaloina, joiden pinta-alat vaihtelevat 1007 m2 - 1180 m2 ja hinnat 18.000 - 25.000 eur/kpl riippuen tontin sijainnista. Rakennusoikeus vaihtelee pinta-alan mukaan: tehokkuusluku on e=0,25 eli sallitun kerrosalan suhde on 25 % tontin/rakennuspaikan pinta-alaan. Katso vapaat tontit oheisesta karttaliitteestä. Ota yhteyttä välittäjään ja tilaa myyntiesite, jossa on lisätietoa mm. liittymiskustannuksista. Annamme mielellämme lisätietoa myytävistä tonteista.

Ladataan karttaa...

Rakennus

Tyyppi Omakotitalotontti
Sijainti Kominnotkontie ja Notkelmanpolku , 87250, Kajaani
Tilat 15 okt-tonttia / erotettavaa määräalaa
Energiatodistus Kohteelle ei lain mukaan tarvita energiatodistusta.
Tilat / pinta-alat Ei rakennuksia.

Kiinteistö

Kunta/kaupunki Kajaani
Kylä/Kaup.osa Kättö
Kiinteistötunnus 205-407-3-236
Tontin pinta-ala 1008 m2
Tontin omistus Oma
Kiinteistön tyyppi Määräala
Kaavoitustiedot Kajaanin kaupunki. Rakennusvalvonta ohjaa rakennuslupavaiheessa alueen rakennuksien sopeutumista rakennettuun ympäristöön ja maisemaan. Kaavakartan yleisissä määräyksissä on: Rakentaminen tulee sopeuttaa maaston muotojen mukaan.
Kaavoitustilanne Asemakaava
Rakennusoikeus 0.25
Lisätiedot tontista Pientalotontit myydään määräaloina, joiden pinta-alat vaihtelevat 1007 m2 - 1180 m2 ja hinnat 18.000 - 25.000 eur/kpl riippuen tontin sijainnista. Rakennusoikeus vaihtelee pinta-alan mukaan: tehokkuusluku on e=0,25 eli sallitun kerrosalan suhde on 25 % tontin/rakennuspaikan pinta-alaan. Katso vapaat tontit oheisesta karttaliitteestä.
Lisätiedot AO, Erillispientalojen korttelialue. Kerrosluku I, e=0,25, 2 ap/as.
Tie perille Kyllä
Lisätietoja vesijohdosta Mahdollisuus talousvesiliittymään Kajaanin Vedeltä.
Lisätietoja viemäristä Mahdollisuus jätevesiliittymään Kajaanin Vedeltä.

Asuinaluetietoja

Palvelut Ruokakaupat ja postipalvelu n. 1 km, Kaukaveden ja Kaukametsän harrastusmahdollisuudet n. 2 km, Kauppatorille keskustaan n. 2,5 km. Talvisin valaistu hiihtolatu Kätönlahden koululta Heinisuolle.
Liikenneyhteydet Julkinen, bussipysäkki sijaitsee lähellä Komiahontien varrella.

Asumiskustannukset

Lisätiedot Ostajan maksut: varainsiirtovero 3 %, kaupanvahvistaja, lainhuuto, lohkomiskulut 790 eur. Alueella on kunnallistekniikka valmiina. Kajaanin Veden talousveden liittymismaksu 1.567,02 euroa ja jäteveden liittymismaksu 2.524,75 euroa. Sähköliittymän liitymismaksu koossa 3 x 25 A on 4.100 euroa, lisätietoa liittymistä: https://www.kajave.fi/asiakkaille/sahkoliittyma/sahkoliittyman-tilaus.

Hintatiedot

Velaton hinta 18000 €
Myyntihinta 18000 €