Korhonen Oy

 
 

omakotitalotontti, Kajaani, Salmijärvi

Luistinlammentie 20, 87930 Kajaani

3.46 ha | 47 000 € | Saunamökki + parvi + varasto/puucee


Kari Korhonen
044 563 9633, kari.korhonen@tkt-korhonen.fi

Omakotitalon rakennuspaikka Salmijärvellä noin 13 km päässä Kajaanin keskustasta. Ympäristö on kaunista kangasmaastoa. Lampi tuo mukavasti veden läheisyyden metsäiseen maisemaan. Tilalla sijaitsee vuonna 2001 rakennettu saunamökki, jossa on avara tupa, jossa minikeittiö, kamiina, parvi, hirsiseinät ja lautalattiat. Saunassa on sähkökiuas ja sähkökäyttöinen vedenlämmitin. Kiinteistöllä on lisäksi lautarakenteinen varasto/puucee sekä rannassa on laituri. Kiinteistöllä on hyvin jäljellä olevaa rakennusoikeutta. Rannan puoleinen tila on kaavoitettu merkinnällä AP-1/1, eli rantavyöhykkeellä sijaitseva asuntoalue, joka on tarkoitettu ympärivuotisten asuntojen rakentamiseen. Rakennusoikeutta yhteensä 500 k-m2, 300 k-m2 talolle/paritalolle ja 200 k-m2 talousrakennuksille. Myytävä kokonaisuus koostuu kahdesta yhteensä noin 3,46 ha suuruisesta tilasta, jotka myydään yhdessä. Kiinteistöllä on sähköliittymä sekä vesiliittymä ja vesiposti. Kiinteistö sijaitsee Kajaanin jätevesiviemärin toiminta-alueella, mistä myyntiesitteellä on lisätietoa.

Ladataan karttaa...

Rakennus

Tyyppi Omakotitalotontti
Sijainti Luistinlammentie 20, 87930, Kajaani
Tilat Saunamökki + parvi + varasto/puucee
Kattotyyppi/kate Harja
Kerrosluku 1
Rakennusaine hirsi
Energiatodistus Kohteelle ei lain mukaan tarvita energiatodistusta.
Tilat / pinta-alat Varastorakennus: harja/huopakate, lautarakenteinen
Keittiön kuvaus Minikeittiö
Keittiön lattiamateriaalit Lauta
Keittiön seinämateriaalit Puu
Keittiön varustus Kiinteät valaisimet, keittolevy, jääkaappi
Olohuoneen lattiamateriaalit Lauta
Olohuoneen seinämateriaalit Puu
Kunto ei luokiteltu
Sauna Oma sauna
Sauna sähkökäyttöinen vedenlämmitin
Saunan lattiamateriaalit Lauta
Saunan seinämateriaalit Puu
Kiuas Sähkökiuas
WC Puucee
Lisätietoja Parvi: puulattia, seinät hirsipinnalla, katto paneelia. Pukuhuone: puulatti, seinät hirsipinnalla, katto paneelia.

Kiinteistö

Kunta/kaupunki Kajaani
Kylä/Kaup.osa Salmijärvi
Kiinteistötunnus 205-402-83-1, 205-402-5-58
Tontin pinta-ala 3.46 ha
Tontin omistus Oma
Kiinteistön tyyppi Tila
Kaavoitustiedot AP-1/1. Rantavyöhykkeellä sijaitseva asuntoalue. Alue on tarkoitettu ympärivuotisten asuntojen rakentamiseen. Rakennettaessa ranta-alueelle tulee kiinnittää erityistä huomiota alueen luonnonmukaisuuteen ja maisemakuvaan. Rakentamisessa noudatetaan voimassa olevan rakennusjärjestyksen määräyksiä. Olemassa olevat rakennuspaikat tulee pyrkiä ennen uuden rakennusluvan hakemista kasvattamaan rakennusjärjestyksen mukaisiksi. Kauttaviivan jäljessä oleva numero osoittaa rakennuspaikkojen enimmäismäärän alueella. Osa tilasta kaavamerkinnällä M, eli maa- ja metsätalousvaltainen alue. Lisätiedot Kajaanin kaupunki.
Kaavoitustilanne Osayleiskaava
Lisätiedot tontista Myytävä kohde muodostuu kahdesta tilasta: Tie-Pirkkola 1,1240 ha + Pirkkola 2,335 ha.
Lisätiedot Asuinrakennuksen rakennusoikeus on 300 k-m2 + talousrakennukset 200 k-m2, josta rantasaunan osuus on 20 k-m2.
Oma sauna Kyllä
Tie perille Kyllä
Sähköliittymä siirtyy Kyllä
Vesijohto Kunnan
Lisätietoja vesijohdosta Kiinteistöllä on vesiliittymä ja vesiposti. Kiinteistö sijaitsee Kajaanin Veden jätevesiviemärin toiminta-alueella, jossa on liittymisvelvollisuus jätevesiviemäriin. Kiinteistölle on myönnetty vapautus liittymisestä jätevesiviemäriin (1.8.2016 § 5, Muu päätös, Ympäristönsuojelutarkastaja) kiinteistön sen hetkisen olosuhteiden takia, mutta mikäli kiinteistön omistaja vaihtuu, kiinteistöllä tehdään merkittävää lisä- tai korjausrakentamista, kiinteistö ottaa käyttöön paineellisen veden, sen käyttö lisääntyy tai olosuhteet muuten muuttuvat, kiinteistö tulee liittää jätevesiviemäriin tai vapautus liittämisestä tulee laittaa uudelleen harkittavaksi. Kiinteistö vastaa kustannuksellaan kiinteistökohtaisen jätevesipumppaamon ja tonttijohdon rakentamisesta liitospisteeseen asti sekä sen sijoitusluvista toisten kiinteistöjen alueelle. Tonttiviemärin ja kiinteistökohtaisen jätevesipumppaamon rakentamiskustannusten arvioinnissa kannattaa kääntyä alan urakoitsijoiden puoleen. Siirto- ja palautuskelpoinen, arvonlisäveroton liittymismaksu jätevesiviemäriin on 2.524,75 euroa.
Muita siirtyviä liittymiä vesiliittymä

Asuinaluetietoja

Palvelut Keskustan palvelut 13 km.
Ajo-ohje Kun Salmijärventieltä on käännytty Luistinlammentielle, aja sitä noin 200 m ja käänny vasemmalle kapealle autopaikalle johtavalle metsätielle. Noin 20 m päässä on pieni parkkialue, jonne rakennukset eivät näy, vaan sinne pitää kävellä noin 200 m.

Asumiskustannukset

Kiinteistövero 219,44 €/vuosi €/vuosi
Lisätiedot Tiehoitomaksut v. 2022. Ostajan maksut: varainsiirtovero 3 %, kaupanvahvistus ja lainhuudatus.

Hintatiedot

Velaton hinta 47000 €
Myyntihinta 47000 €