Korhonen Oy

 
 

mökki tai huvila, Paltamo, Mieslahti

Kuusikkoniemenkuja 1, 88300 Paltamo

25 ha | 168 000 € | saunamökki ja omakotitalon rakennuspaikka


Kari Korhonen
044 563 9633, kari.korhonen@tkt-korhonen.fi

Myytävänä vanha maatila noin 14,7 hehtaaria upealla paikalla Oulujärven rannalla Paltamon Mieslahdessa. Kuusikkoniemi-niminen tila hyvällä sijainnilla Paltamon keskustan läheisyydessä. Tilavassa idyllisessä pihapiirissä on nurmikkoa, puita, pensaita, metsämaata ja vanhaa peltoa. Rannalla sijaitseva talviasuttava saunamökki on rakennettu Honkarakenteen pyöröhirrestä vuonna 2009. Saunamökissä on laatoitetut pesutilat ja puulämmitteinen sauna, suojaisa kuisti sekä valoisa tupa parvella. Rakennuksessa on sähköt ja kunnallinen vesijohto. Näkymät avautuvat kolmeen suuntaan järvelle päin. Tilalla sijaitsee vanhoja maatalousrakennuksia, mm. purkukuntoinen hirsirakenteinen pihasauna sekä purkukuntoiset vanha talo ja navetta. Vanhassa talossa on kaksi kamaria, tupa ja keittiö. Leivinuuni, muuratut uunit ja keittiössä puuliesi ovat toimivia. Kiinteistön ostajalla on mahdollisuus rakentaa vanhan talon tilalle uusi, toiveiden mukainen omakotitalo. Tila on kaavoitettu uudelleen asemakaavalla. Uudessa asemakaavassa tilalla on rakennusoikeudet rantaan tulevaan loma-asuntoon sekä rakennuspaikka kahdelle omakotitalolle. Kiinteistöllä on valmiina sähköliittymä ja kunnallinen vesiliittymä, kunnallinen viemäri sijaitsee tilan rajalla. Matkaa Paltamon keskustaan ja golfkentälle n. 4 km.

Ladataan karttaa...

Rakennus

Tyyppi Mökki tai huvila
Sijainti Kuusikkoniemenkuja 1, 88300, Paltamo
Tilat saunamökki ja omakotitalon rakennuspaikka
Kerrosluku 1
Energiatodistus Kohteelle ei lain mukaan tarvita energiatodistusta.
Tilat / pinta-alat Omakotitalon rakennuspaikalla vanha purkukuntoinen talo rv. 1949-1951. Talossa on kaksi kamaria, tupa ja keittö, yläkerrassa kaksi kamaria. Leivinuuni, muuratut uunit ja keittiössä puuliesi ovat toimivia. Purkukuntoinen navetta, pihasauna. Erillinen biokäymälä.
Keittiön kuvaus jääkaappi, sähköliesi, kaapistot
Keittiön lattiamateriaalit Lauta
Keittiön seinämateriaalit Puu
Keittiön varustus Kiinteät valaisimet, sähköliesi, leivinuuni, jääkaappi
Kylpyhuoneen lattiamateriaalit Laatta
Kylpyhuoneen seinämateriaalit Kaakeli, puu
Kylpyhuoneen varustus Lattialämmitys, wc-istuin, suihku
Kunto ei luokiteltu
Sauna Oma sauna
Sauna lattialämmitys
Kiuas Puukiuas
WC erillinen biokäymälä
Vapautuu Vapautuminen sopimuksen mukaan
Lisätietoja Tässä tilaisuus yhdistää vapaa-ajan asuminen ja omakotiasuminen upealla paikalla Oulujärven rannalla. Matkaa Paltamon keskustaan vain 4 km. Tilalla Honkarakenteen pyöröhirrestä vuonna 2009 rakennettu rantasauna ja tupa parvineen. Omakotitalon rakennuspaikalla vanha purettava talo, jota on käytetty kesäaikana loma-asuntona. Kumpaankin rakennukseen on sähköliittymät, omat mittarit. Kunnan vesijohto tulee vanhan rakennuksen pihakaivoon, jossa mittari ja siitä putki rantasaunaan. Kunnan viemäriliittymä tilan rajalla. Saunamökissä on ollut lämmöt päällä myös talvella.
Lisätietoja Tilalla olevat polttopuut eivät kuulu kauppahintaan, ostettavissa erikseen.

Kiinteistö

Kunta/kaupunki Paltamo
Kylä/Kaup.osa Mieslahti
Kiinteistötunnus 578-405-34-10
Tontin pinta-ala 14.747 ha
Tontin omistus Oma
Kiinteistön tyyppi Tila
Maaperä ja kasvusto Pihapiirissä nurmikkoa, puita, pensaita, metsämaata ja peltoa
Kaavoitustiedot Paltamon kunta
Kaavoitustilanne Asemakaava
Lisätiedot AO = erillispientalojen korttelialue. Tilalla on kaksi pientalon rakennuspaikkaa. Molemmille rakennuspaikoille saa rakentaa pientalon, jonka asuntokerrosala on 200 k-m2 ja talous- ja huoltotilojen kerrosala 100 k-m2. Lisäksi rantaan on kaavoitettu paikka loma-asunnolle. RA = loma-asuntojen korttelialue, asuntokerrosala 150 k-m2 ja talous- ja huoltotilojen kerrosala 50 k-m2.
Oma sauna Kyllä
Tie perille Kyllä
Sähköliittymä siirtyy Kyllä
Vesijohto Kunnan
Lisätietoja vesijohdosta Vesijohto, viemäri rajalla
Muita siirtyviä liittymiä vesiliittymä

Asuinaluetietoja

Palvelut Paltamossa 4 km S-market, apteekki, Paltamo golf 4 km Oulu 149 km
Ajo-ohje Valtatieltä 22 käännytään Meriläisentielle, jota ajetaan 600 m. Käännytään oikealle radanvarsitielle, jota ajetaan 1,4 km. Käännytään vasemmalle Kuusikkoniemenkujalle ja ensimmäinen talo vasemmalle. Samaa tietä pitkin mennään mökille.

Asumiskustannukset

Kiinteistövero 178,74 eur/v €/vuosi
Lisätiedot Vanha asuinrakennus, sähkökulut 1300 kWh/vuosi. Saunamökki, sähkökulut 3260 kWh/vuosi. Ostajan maksut: varainsiirtovero 3 %, kaupanvahvistus, lainhuuto

Hintatiedot

Velaton hinta 168000 €
Myyntihinta 168000 €