Korhonen Oy

 
 

mökki tai huvila, Kajaani, Vuoreslahti

Vuoreslahdentie 1172 , 87800 Kajaani

32 m2 | 65 000 € | Tupa, keittokomero, mh, wc,s. +erillinen saunarak. v.2019


Tuija Ovaska
044 563 9651, tuija.ovaska@tkt-korhonen.fi

Vuoreslahdessa n. 15 km etäisyydellä Kajaanin keskustasta viihtyisä loma-asunto ja erillinen saunarakennus n. 4685 m2 tontilla. Tässä hirsimökissä on makuuhuone, tupa, keittokomero, sauna ja wc sekä lasitettu kuisti. Tuvassa on varaava takka, keittiöstä löytyvät astianpesukone, liesi ja jääkaappi. Rakennuksessa on sähkölämmitys, lämmitystä tukemassa on ilmalämpöpumppu. Erillinen saunarakennus on rakennettu v. 2019, n. 15 m2. Alueella on jätevesiosuuskunnan jätevesijärjestelmä ja kiinteistö on liittynyt ko. järjestelmään, maksu on suoritettu tämän kiinteistön osalta. Kiinteistöllä on venevalkamaoikeus Oulujärven rannalla olevaan venevalkamaan, venevalkama sijaitsee lähellä kiinteistöä. Vuoreslahdessa pääset veneilyn lisäksi nauttimaan kauniista luonnosta, Kouta-Vuoreksen retkeilypoluille on n. 4 km. Sovi esittely kanssamme.

Ladataan karttaa...

Rakennus

Tyyppi Mökki tai huvila
Sijainti Vuoreslahdentie 1172 , 87800, Kajaani
Tilat Tupa, keittokomero, mh, wc,s. +erillinen saunarak. v.2019
Kattotyyppi/kate Harja, pelti. Saunarakennus harja/huopa
Kerrosluku 1
Energiatodistus Kohteelle ei lain mukaan tarvita energiatodistusta.
Tilat / pinta-alat Tilalla olevat varastorakennukset tyydyttävä/purkukuntoisia.
Keittiön kuvaus Kaapistot, jääkaappi, liesi, liesituuletin, astianpesukone. Lautalattia.
Olohuoneen kuvaus Lautalattia, takka
Makuuhuoneiden kuvaus Lautalattia
Säilytystilat ulkovarasto
Korjaukset Lisälämmöneristys seinät ja katto n. 2007, lattialämmitys saunaan 2007. Ilmalämpöpumppu. Jätevesiosuuskunnan järjestelmä on kytketty kiinteistön osalle elokuussa 2021. Saunan pesuvedet ohjattu järjestelmään. Saunalta tulevan jätevesiputkiston viereen samaan kaivantoon on asennettu valmiiksi sähkökaapeli ja vesiputki mahdollista tulevaa tarvetta varten, kaapelia ja vesiputkea ei ole kytketty/liitetty järjestelmiin.
Kunto ei luokiteltu
Sauna Oma sauna
Sauna Mökissä: Sähkökiuas, suihku, lauteiden alla lämminvesivaraaja. Erillisessä saunarakennuksessa rak. 2019, pukuhuone, sauna, puukiuas, jossa vesisäiliö
Kiuas Sähkökiuas
WC Mökissä: Erillinen wc, lattia muovi, peilikaappi, bidesuihku
Vapautuu Vapautuminen sopimuksen mukaan
Lisätietoja Jätevesiosuuskunnan jätevesijärjestelmä on kytketty kiinteistön osalle elokuussa 2021. Saunan pesuvedet ohjattu järjestelmään. Saunalta tulevan jätevesiputkiston viereen samaan kaivantoon on asennettu valmiiksi sähkökaapeli ja vesiputki mahdollista tulevaa tarvetta varten, sähkökaapelia ei ole kytketty/liitetty järjestelmiin. Vesiputki on kytketty ns. kesävetenä pihasaunan ulkoseinälle.

Kiinteistö

Kunta/kaupunki Kajaani
Kylä/Kaup.osa Vuoreslahti
Kiinteistötunnus 205-403-8-102
Tontin pinta-ala 4685 m2
Tontin omistus Oma
Kiinteistön tyyppi Tila
Kaavoitustiedot Kajaanin kaupungin kaavoitusosastolta
Kaavoitustilanne Osayleiskaava
Lisätiedot Koutaniemi-Vuoreslahti-Sarvivaara osayleiskaava. AT-3/1 Maaseutumainen asuntoalue. Kauttaviivan jäljessä oleva luku ilmoittaa alueella sallittujen rakennuspaikkojen lukumäärän. Rakennuspaikan pinta-alan tule olla vähintään 0,5 ha. RakJ sallimien asumiskäyttöön tarkoitettujen rakennusten lisäksi saa alueelle rakentaa maatalouskättöä tai liitännäiselinkeinona harjoitettua palvelua tai ympäristöhäiriöitä tuottamatonta teollisuutta palvelevia rakennuksia, joiden yhteenlaskettu kerrosala on enintää 200 m2. Koko käytetty kerrosala ei kuitenkaan saa ylittää tehokkuuslukua e=0,1. Olemassa olevia asuinrakennuksia saa peruskorjata, mutta ei uudestaan rakentaa tai laajentaa, jos rakennuspaikka tai käytetty rakennusoikeus ei täytä annettua määräystä. Aluetta ei saa käyttää siten, että vaikeutetaan sen kaavanmukaista käyttöä.
Oma sauna Kyllä
Tie perille Kyllä
Sähköliittymä siirtyy Kyllä
Vesijohto Kunnan
Lisätietoja vesijohdosta Kajaanin Vesi
Viemäri Vesiosuuskunta
Muita siirtyviä liittymiä Vesi- ja viemäriliittymät

Asuinaluetietoja

Palvelut Kajaanin keskustan palvelut n. 15 km

Asumiskustannukset

Kiinteistövero 235,80 €/vuosi
Lisätiedot Ostajan maksut: Varainsiirtovero 3 %, lainhuudatus, kaupanvahvistaja, osuuskunnan osuusmaksu

Hintatiedot

Velaton hinta 65000 €
Myyntihinta 65000 €