Korhonen Oy

 
 

Omakotitalotontti, Kajaani, Vuoreslahti

Leppäkertuntie 4, 87800 Kajaani

5000 m2 | 15 000 € | OKT-tontti / määräala 0,5 ha


Kari Korhonen
044 5639 633, kari.korhonen@tkt-korhonen.fi

Myynnissä iso, n. 5000 m2 suuruinen määräala omakotitalon rakennuspaikaksi rauhallisella sijainnilla noin 10 minuutin ajomatkan päässä Kajaanin keskustasta Leppäkertuntiellä. Rakennusoikeutta määräalalla on n. 500 krs-m2. Mahdollisuus myös neuvotella lisämaan ostosta. Tonttia ympäröivä maasto on hienoa metsä- ja maalaismaisemaa ja tontilla on hyvä puusto. Tänne on helppo ajaa asfaltoitua Vuoreslahden tietä pitkin. Alueella toimii Koutaveden vesiosuuskunta ja Kouta-vuoreksen jätevesiosuuskunta sekä sähköverkko, joihin ei ole liittymää valmiina. Myyntiesitteellä on lisätietoa liittymiskustannuksista. Lähistöllä sijaitsee kaunis Sokajärvi. Lohtajan palvelut sijaitsevat n. 5 kilometrin päässä, Kajaanin keskustaan on n. 8 km.

Ladataan karttaa...

Rakennus

Tyyppi Omakotitalotontti
Sijainti Leppäkertuntie 4, 87800, Kajaani
Tilat OKT-tontti / määräala 0,5 ha
Asuin- / kokonaispinta-ala 5000 m2 / 5000.0 m2
Energiatodistus Ei ole
Sauna Ei
Vapautuu Heti vapaa

Kiinteistö

Kunta/kaupunki Kajaani
Kylä/Kaup.osa Vuoreslahti
Kiinteistötunnus 205-410-6-103
Tontin pinta-ala 5000 m2
Tontin omistus Oma
Kaavoitustiedot Kajaanin kaupunki / kaavoitus
Kaavoitustilanne Osayleiskaava
Rakennusoikeus 500 krs-m2
Rasitteet / oikeudet 30.12.2020 päivätyn kiinteistörekisteriotteen mukaan.
Lisätiedot Käyttövesi Koutaveden vesiosuuskunta, liittymismaksu 1200 EUR, jäsenyys 100 EUR (kertamaksu), sekä vesijohdon kaivu runkoputkesta omaan mittariin omakustanteisesti. Liittyjä maksaa kaikki rakentamiskustannukset, liittyjän tulee hakea jäsenyyttä osuuskunnan hallitukselta, osuuskunta määrittelee liittymiskohdan. Jäsenmaksu 40 EUR/vuosi (2021). Kouta-Vuores jätevesiosuuskunta, liittymismaksu 13.000 EUR. Hinta sisältää verkoston rakentamisen sovittuun paikkaan kiinteistön tontille, kiinteistöpumppaamon ja tarkastuskaivon. Lisäksi tulevat kiinteistön vastuulle kiinteistön jätevesijärjestelmän kytkeminen osuuskunnan tarkastuskaivoon ja sähköohjauskeskuksen edellyttämän sähkökytkennän kustannukset. Koska on kyse nks. jälkiliittymästä eli alueen jätevesiverkosto on jo rakennettu, vastaa liittyjä myös talojohdon osalta linjauksen maanomistajalupien hankinnasta ja ko. linjan raivauksesta runkolinjalle asti. Jäsenyyttä haetaan erikseen. Liittymäsopimus jo rakennetulle alueelle: https://koutavuoresviemari.yhdistysavain.fi/kartat-lomakkeet-ohjeet/

Asuinaluetietoja

Palvelut Lohtajan palvelut n. 5 km., Koulut: Lohtajan koulu n. 5 km, päiväkoti n. 5 km.
Liikenneyhteydet Paikallisliikenne.
Ajo-ohje Käänny Mainuantieltä oikealle Vuoreslahdentielle ja aja sitä n. 4,3 km. Käänny Vuoreslahdentieltä vasemmalle Leppäkertuntielle. Jatka Leppäkertuntien vasenta haaraa pitkin. Tontti sijaitsee tien vasemmalla puolella 1. asuinrakennuksen jälkeen tien kääntölenkin vasemmalla puolella.

Asumiskustannukset

Hintatiedot

Velaton hinta 15 000 €
Myyntihinta 15 000 €