Korhonen Oy

 
 

Omakotitalotontti, Kajaani, Kättö

Kominnotkontie, Kominpolku ja Notkelmanpolku, 87250 Kajaani

1007 m2 | 15 000 € | Omakotitalotontteja 19 kpl


Kari Korhonen
044 5639 633, kari.korhonen@tkt-korhonen.fi

Tarjolla omakotitalon rakentajille reilunkokoisia tontteja hyvällä sijainnilla viihtyisällä Kätön pientaloalueelta. Alueella on valmiina tiet ja kunnallistekniikka (vesi- ja viemärihuolto sekä kaapelointi eli sähkönsyöttö- ja tietoliikennekaapelit). Tässä on erinomainen mahdollisuus rakentaa toiveidesi mukainen omakotitalo uudelle asuinalueelle, valmiiden palveluiden ja hyvien ulkoilumahdollisuuksien lähelle omalle tontille. Lyhyen kävelymatkan päässä on mm. Kätönlahden koulu, päiväkodit sekä kaksi ruokakauppaa. Keskustaan Kauppatorille on pyöräillen vain n. 2,5 km, myös bussipysäkki sijaitsee Kominnotkontien risteyksessä. Tontit sijaitsevat luonnonläheisellä ja rauhallisella pientaloalueella lapsiperheiden suosimassa Kätössä, jossa osa tonteista rajoittuu viheralueeseen. Kominpolku ja Notkelmanpolku ovat Kominnotkonpuistoon päättyviä rauhallisia katuja, joihin on jo rakenteilla uutta asutusta. Kominnotkontien koillispuolella sijaitsevat tontit rajoittuvat Kätönpuiston lähivirkistysalueeksi kaavoitettuun alueeseen. Kaikille tonteille on saatavilla valokuituliittymä ja kaapeli-tv. Pientalotontit myydään määräaloina, joiden pinta-alat vaihtelevat 1007 m2 - 1180 m2 ja hinnat 15.000 - 25.000 eur/kpl riippuen tontin sijainnista. Rakennusoikeus vaihtelee pinta-alan mukaan: tehokkuusluku on e=0,25 eli sallitun kerrosalan suhde on 25 % tontin/rakennuspaikan pinta-alaan. Katso vapaat tontit oheisesta karttaliitteestä. Ota yhteyttä välittäjään ja tilaa myyntiesite, jossa on lisätietoa mm. liittymiskustannuksista. Annamme mielellämme lisätietoa myytävistä tonteista.

Ladataan karttaa...

Rakennus

Tyyppi Omakotitalotontti
Sijainti Kominnotkontie, Kominpolku ja Notkelmanpolku, 87250, Kajaani
Tilat Omakotitalotontteja 19 kpl
Asuin- / kokonaispinta-ala 1007 m2 / m2
Energiatodistus Ei ole
Sauna Ei
Vapautuu Vapautuminen sopimuksen mukaan

Kiinteistö

Kunta/kaupunki Kajaani
Kylä/Kaup.osa Kättö
Kiinteistötunnus 205-407-3-236
Tontin pinta-ala 1007 m2
Tontin omistus Oma
Kunnallistkn. Kyllä
Maaperä ja kasvusto Tasamaata
Kaavoitustiedot Kajaanin kaupunki
Kaavoitustilanne Asemakaava
Rakennusoikeus e=0,25
Lisätiedot Alueella on valmiina kunnallistekniikka: kadut, vesi- ja viemärihuolto sekä kaapelointi eli sähkönsyöttö- ja tietoliikennekaapelit. Pohjois-Kätön kaavan alueella mm. Kominpolun, Kominnotkontien ja Notkelmapolun tonteille ei ole erillistä rakentamistapaohjetta. Rakennusvalvonta ohjaa rakennuslupavaiheessa alueen rakennuksien sopeutumista rakennettuun ympäristöön ja maisemaan. Kaavakartan yleisissä määräyksissä on: Rakentaminen tulee sopeuttaa maaston muotojen mukaan.

Asuinaluetietoja

Palvelut Ruokakaupat ja postipalvelu n. 1 km, Kaukaveden ja Kaukametsän harrastusmahdollisuudet n. 2 km, Kauppatorille keskustaan n. 2,5 km. Talvisin valaistu hiihtolatu Kätönlahden koululta Heinisuolle., Koulut: Kätönlahden koulu n. 1 km, päiväkodit n. 0,6 - 2 km, Kajaanin lyseo n. 3,1 km, lukio ja Vuorikadun kampus n. 3,2 km.
Liikenneyhteydet Julkinen, bussipysäkki sijaitsee lähellä Komiahontien varrella (n. 50 m).
Lisätietoja Alueella on kunnallistekniikka valmiina. Kajaanin Veden talousveden liittymismaksu 1.567,02 euroa ja jäteveden liittymismaksu 2.524,75 euroa. Sähköliittymän liitymismaksu koossa 3 x 25 A on 4.100 euroa, lisätietoa liittymistä: https://www.kajave.fi/asiakkaille/sahkoliittyma/sahkoliittyman-tilaus. Kaikille tonteille on varattu valokuitu sähkön mukana, saatavana myös kaapeli-tv. Kuidun ovh 1240EUR (hinta on verolla). Kuidun mukana tule kaapeli-tv liittymä. Lisätietoa liitymistä, yhteysnopeuksista ja kuukausimaksuista Kaisanet Oy:lta. Tontit ovat erottamattomia määräaloja, pinta-alat 1007 m2 - 1180 m2, hinnat 15.000 - 25.000 eur/kpl, kaavamerkinnällä AO erillispientalojen korttelialue, tehokkuusluku e=0,25. Alue on pientalovaltaista aluetta. Lohkaisemiskustannuksista (790 eur/tontti) vastaa ostaja.

Asumiskustannukset

Hintatiedot

Velaton hinta 15 000 €
Myyntihinta 15 000 €