Korhonen Oy

 
 

Kodin onni
on osaamisesta kiinni.

Olemme täyden palvelun yksityinen ja riippumaton Suomen Kiinteistönvälittäjäliitto r.y:n -jäsenyritys. Suomen kiinteistönvälittäjäliitto on Suomen suurin yksityisten kiinteistönvälitysliikkeiden ryhmä. Olemme paikkakunnan kokeneimpia kiinteistövälitysliikkeitä ja olemme siten saavuttaneet ammattitaidollamme asiakkaittemme vankan luottamuksen.

Kauttamme hoituvat tehokkaasti ja asiantuntevasti niin asuntojen kuin kiinteistöjen arvioiminen, myyminen ja ostaminen, asuntojen vuokraaminen ja yritysten myyminen. Palveluksessamme on neljä laillistetun kiinteistönvälittäjätutkinnon (LKV) suorittanutta kiinteistönvälittäjää. Kiinteistönvälityksessämme korostuu tehokkuus, luotettavuus, laadukkuus ja nykyaikaisuus.

Laadukkaan ja tehokkaan palvelun takaa Suomen laatupalkinnon mukainen laatujärjestelmämme. Koulutamme henkilökuntaa jatkuvasti ja käytössämme on ajanmukaiset työvälineet kiinteistövälityspalveluiden tuottamiseen. Meillä on laaja juridinen ja tekninen tietämys kiinteistönvälityksestä ja kiinteistöistä.

Suomen Kiinteistönvälittäjäinliitto ry:n jäsenyrityksenä teemme jatkuvaa yhteistyötä sekä valtakunnallisten että paikallisten verkostojen kanssa. Meidät tunnetaan ja kauttamme myyntikohteet saavat näkyvyyttä.

Välitämme omakotitaloja, rivi- ja kerrostalohuoneistoja, vapaa-ajan kiinteistöjä, tontteja , maatiloja, metsätiloja ja liikehuoneistoja, -kiinteistöjä sekä yrityksiä. Vuokraamme eri tyyppisiä huoneistoja ja kiinteistöjä sekä suoritamme kiinteistö- ja huoneistoarviointeja. Kauttamme saat tehokkaan myyntiorganisaation ja asiantuntevat palvelut käyttöösi.

Asuntojesi myyntiin saat näkyvyyttä kotisivujemme lisäksi www.etuovi.com -palvelun välityksellä, jossa kaikki välittämämme myyntikohteet ovat esillä.

Me tunnemme asuntomarkkinoiden kehityksen ja olemme aidosti kiinnostuneita asuntokauppasi onnistumisesta.

Ota yhteyttä niin kerromme lisää!


 

 

Yhteystiedot
(08) 632 060
korhonen.oy@tkt-korhonen.fi

Marja Loikkanen

Marja Loikkanen
Kiinteistönvälittäjä | LKV
044 563 9635
marja.loikkanen [at] tkt-korhonen.fi

Päivi Rantanen

Päivi Rantanen
Kiinteistönvälittäjä | LKV
044 563 9671
paivi.rantanen [at] tkt-korhonen.fi

Tuija Ovaska

Tuija Ovaska
Kiinteistönvälittäjä | LKV
044 563 9651
tuija.ovaska [at] tkt-korhonen.fi

Kari Korhonen

Kari Korhonen
Toimitusjohtaja | KTM, LKV, KLT, AIT
044 563 9633
kari.korhonen [at] tkt-korhonen.fi

 
Tilaa ilmainen arviokäynti › Tilaa maksuton asuntovahti ›