Korhonen Oy

 
 

Tarjouskauppa

Käynnistämme tarjouskauppaan perustuvan kiinteistöjen välityksen. Asiakkaamme voivat halutessaan valita myytävän kohteensa tarjouskauppa-kohteeksi. Alla on selitetty tarjouskaupan menettely pääpiirteittäin.

1. Ensimmäisenä arvioimme huoneistollesi tai kiinteistöllesi käyvän arvon, jonka perusteella välittäjä ja myyjä sopivat tavoiteltavan kauppahinnan.  Tämän jälkeen päätetään asuntoa markkinoitaessa näkyvä lähtöhinta. Ostajat voivat tehdä tarjouksia korottamalla hintaa ylöspäin.

2. Kohteesta kiinnostuneet ostajaehdokkaat voivat seurata haluamaansa tarjouskauppakohdetta, jolloin he saavat tehdyistä tarjouksista tiedon sähköpostiinsa. Asiakas voi halutessaan seurata samanaikaisesti useampaa tarjouskauppakohdetta.

3. Tarjoukset kohteesta tehdään välittäjän kautta kirjallisesti. Tarjoukset ovat voimassa aina vähintään 48 tuntia, jotta muut kiinnostuneet ostajat ehtivät esittää vastatarjouksia. Mikäli ostaja haluaa lisätä tarjoukseensa ehdon, näkyy se tarjouksen yhteydessä. Tarjoukset ovat aina sitovia.

4. Välittäjä esittelee tarjouksen viipymättä myyjälle.

5. Kaikki ostajien tekemät tarjoukset ovat nähtävillä kotisivuillamme. Aikaisemmat ostotarjouksen tekijät sekä kohteen seuraajat saavat tiedon uusista tarjouksista. Näin asiakkaamme voivat reaaliajassa seurata asunnon myyntiä.

6. Tarjouksen saadessaan myyjä voi joko hyväksyä tai hylätä sen, mutta vasta, kun tarjous on ollut voimassa vähintään 48 tuntia.

7. 48 tunnin määräajan umpeuduttua ja myyjän hyväksyttyä tarjouksen asunnon myynti päättyy. Asunnon myyntiä seuranneet ja tarjouksia aiemmin tehneet muut ostajat saavat tiedon hyväksytystä tarjouksesta.